Menu
 • Nr. 1 webshop van de Benelux

  Informatiebord.nl heeft het grootste aanbod verkeersborden, parkeerplaatsborden, tekstborden en informatieborden op maat van de Benelux.

 • Hoge klanttevredenheid

  Klanten waarderen de producten en service van Informatiebord.nl met 5 sterren en een gemiddelde score van 9+ op de onafhankelijke beoordelingsite Trustpilot.

 • Achteraf betalen is mogelijk!

  Bedrijven, scholen, overheidsinstanties en verenigingen van eigenaren kunnen kiezen voor betaling achteraf met een betalingstermijn van 14 dagen.

 • Korting bij directe betaling

  Betaal je direct met bijvoorbeeld iDeal, MisterCash, PayPal of Creditcard? Dan krijg je van ons tot wel 3,0% betalingskorting!

 • Duurzame productie

  Tot wel 15 jaar garantie op de hechting en kleurechtheid van onze zelfklevende, duurzame, hoogwaardige retro-reflecterende folie.

TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl RookvrijTerrein.nl WhatsAppBord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl Verkeersbord.be VerkeersspiegelKopen.nl
sorteer op

H-serie | Plaatsnaamborden

Plaatsnaam bord kopen? Plaatsnaamborden maken wij op maat!

Bij ons laat je eenvoudig jouw eigen plaatsnaambord maken welke je zelf kunt ontwerpen bij ons. Je ziet dus gelijk hoe jou plaatsnaam bord eruit komt te zien! Onze plaatsnaam borden zijn uitgevoerd als officiële reflecterende verkeersborden. Start nu met ontwerpen en laat je eigen plaatsnaambord maken bij Informatiebord.nl.

Meer productcategorieën:

Informatie: H-serie | Plaatsnaamborden

 Al onze plaatsnaam borden produceren wij zelf. De opdruk van het plaatsnaambord wordt geprint met een van onze fullcolour printers, welke o.a. gebruikt worden voor de officiële verkeersborden, vanwege de specifieke kleureisen die hieraan gesteld worden.

Wij produceren, leveren en plaatsen officiële aluminium reflecterende verkeersborden. Voor in de openbare ruimte of een bedrijventerrein/eigen terrein. Zorg voor een juiste plaatsnaam aanduidingen met duidelijke reflecterende verkeersborden in de officiële afmeting. Tal van mogelijkheden en variaties mogelijk. 

Bestel daarnaast ook eenvoudig de juiste montagemiddelen via onze montage-adviesmodule.

 

Plaatsnaam borden worden ook wel komgrens borden genoemd omdat deze borden het begin of einde aangeven van de bebouwde komgrens. Je hebt plaatsnaamborden, of komgrensborden, dus in een begin en einde uitvoering. Het einde plaatsnaambord is te herkennen aan de rode diagonale streep